Spanyolországi látnivalók

Spanyolországi látnivalók

Andalúzia tündéri kisvárosa: Cazorla

2018. december 28. - epitoanyag

Andalúzia, Spanyolország többi gyönyörű tartományához hasonlóan, hemzseg a híres látnivalóktól. Sevilla, Ronda, Granada vagy éppen Cordoba népszerű utazási célpontok között szerepelnek.

De a Sierra de Cazorla hegyei között megbúvó kis város, az apró erőddel büszkélkedő, hegyoldalba épült Cazorla nem tartozik a túlzsúfolt nyaralóhelyek közé.

Éppen ez adja meg a városka egyedülálló hangulatát: a helyek nyugodlt életritmusába pillanthat be az, aki itt tölt néhány napot.

Kedves kis terek között meredek utcák vezetnek a településen át egyre magasabbra, a dombtetőn emelkedő vár kapujához. Innen kiváló kilátás nyílik a városra, és a környező hegyekre, ahol kiváló gyalogtúra ösvények vezetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyollatnivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114593912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása